• Ново
Anti - Theft Crystal Chain Anti - Lost Mobile Phone Strap Lanyard Phone Neck Hanging Въже, Strap Ключодържател Cord (Grass Green) Мобилен телефон Anti - Lost Въже
zoom_in

Anti - Theft Crystal Chain Anti - Lost Mobile Phone Strap Lanyard Phone Neck Hanging Въже, Strap Ключодържател Cord (Grass Green)

BGN 2.87

Сума
check Налично за поръчка

Лесно се присъединява или отсоединяется устройство с помощта на бутони и палеца.Вешается на врата или задаване на кръста.Струна заедно с конци, не е лесно да се премахват.за хендсфри и да се предотврати падането или кражба на устройството.за пешеходни разходки, каране на велосипед, джогинг, каране на колело или изпълнение на поръчки.достатъчно е да нещо телефон, фотоапарат, MP3, ключодържатели, ID-карта, U-диск, флаш, леки електронни аксесоари, чанти и така нататък. добър подарък за вашите приятели или семейство. - Размер : 40 x 2 x 0, 8 см. - Струна заедно с конци, не е лесно да се премахват.за хендсфри и да се предотврати падането или кражба на устройството. - Лесно да се приложи или изключете устройството с помощта на бутони и палеца.Вешается на врата или задаване на кръста. - достатъчно, за да запази нещо за телефон, фотоапарат, MP3, ключодържатели, лична карта, U-диск, флаш, леки електронни аксесоари, чанти и така нататък. - за разходки, каране на велосипед, джогинг, каране на колело или изпълнение на поръчки. - не е просто обикновен шнур, но и много добри ежедневни аксесоари, могат да станат чудесен подарък за вашите приятели или семейство.Пакетът включва 1 x ремък.

Свързани продукти..